Menu
Menu
Gnocco fritto. Ricotta. Pesto. Mortadella.
29
Antipasti
Tatar cielęcy. Evoo Maremma. Borowik. Parmigiano Reggiano.
56
Okoń morski. Cytryna. Sudachi. Aframon.
68
Kalmary. Włoskie XO.
47
Vitello Tonnato.
66
Primi
Linguine. Langustynki. Tuńczyk żółtopłetwy.
78
Ravioli. Borowik. Fondo bruno. Parmigiano Reggiano 36m.
54
Agnolotti. Ziemniaki. Tallegio. Pieprz. Pecorino Isolano.
48
Secondo
Parmigiana. Datterini. Beszamel. Bazylia.
47
Miecznik. Sos rybny z bazylią. Sudachi.
49/100g
Polik wołowy. Jollof polenta. Salsa verde.
89
Kotlet cielęcy. Szałwia. Lardo in conca.
130
Biodrówka jagnięca. Anchois. Cytryna.
46/100g
Stek wybór z szafy. Masło z gorgonzollą.
ceny za 100g
Contorni
Włoskie sałaty. Pachnotka. Bazylia.
17
Fasola Barlotti. Anchois. Parmigiano Reggiano.
17
Frytki. Parmigiano Reggiano. Evoo Maremma.
19
Karczoch. Salsa verde. Parmigiano Reggiano.
26
Dolci
Lody. Orzechy laskowe IGP.
29
Tiramisu tres leches.
29
Zapisz się do naszego newslettera
Nie przegap żadnych nowości w naszym menu
Dziękujemy za zapisanie się do newslettera!
Wystąpił błąd przy zapisywaniu do newslettera, spróbuj ponownie później
rezerwacje
większe rezerwacje
menu
kontakt
instagram
facebook